• Haal en breng service
  • De nummer 1 Aixam Dealer
  • Totaal ontzorgd
  9.6 / 10 43 reviews 
Onze vestigingen Melick Beek

Brommobiel kopen

Brommobielcenter Limburg is dé brommobiel specialist van Limburg. 

Wilt u een brommobiel kopen? Wij bieden een ruim assortiment van gloednieuwe modellen tot betrouwbare tweedehandse brommobielen. Vertrouw op topmerken zoals Aixam voor kwaliteit en comfort en ontdek de mogelijkheden van elektrische brommobielen. 

Plan vandaag nog een proefrit bij Brommobielcenter Limburg. 

Showroom afspraak inplannen   

Brommobiel kopen | Brommobielcenter Limburg
Ruim assortiment Nieuwe brommobielen en occasions
Service & kwaliteit Vrijblijvende proefrit en advies op maat
Kwaliteitsmerken Officiële Aixam-dealer

Brommobiel kopen prijs

Wat kost een brommobiel kopen?

De kosten voor het kopen van een brommobiel zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het merk, het model, de leeftijd en de (extra) opties. Betrouwbare tweedehands brommobielen beginnen vanaf ongeveer €5.000,-. Bij nieuwe brommobielen moet u aan een prijs vanaf €12.000,- denken.

Daarnaast krijgt u bij het kopen van een brommobiel te maken met vaste kosten, zoals belastingen en onderhoud. In sommige gevallen kan het interessant zijn om een brommobiel te leasen

Ons team kan u adviseren op basis van uw budget, wensen en behoeften, zodat u een goede keuze kan maken bij het kopen van een brommobiel.

Brommobiel kopen tweedehands

In onze showrooms in Limburg hebben wij een selectie van tweedehands brommobielen, variërend in opties, kleuren, leeftijd en merken.

Bij Brommobielcenter Limburg kunt u ervan uitgaan dat onze tweedehands brommobielen uitgebreid getest zijn alvorens zij in de verkoop gaan. Zo controleren wij onder andere op technische factoren zoals remmen, accu en motor, maar ook op kilometerstand en onderhoudsverleden.

Kiest u ervoor om een tweedehands brommobiel te gaan kopen, dan kunt u bij ons altijd een vrijblijvende proefrit maken. Heeft u vragen? Dan helpen onze adviseurs u graag verder.

Vorige  1/3  Volgende
Vorige  1/3  Volgende

Elektrische brommobiel kopen

Het kopen van een elektrische brommobiel biedt tal van voordelen in termen van milieuvriendelijkheid, lage operationele kosten en soepele, stille prestaties. Met de groeiende focus op duurzaamheid en milieubewustzijn, wordt de elektrische brommobiel steeds populairder.

Met de voortdurende ontwikkelingen in elektrische mobiliteit wordt de elektrische brommobiel een steeds aantrekkelijkere optie. Laat u door ons team adviseren over het kopen van een elektrische brommobiel.

Bij Brommobielcenter Limburg hebben we een uitgebreid aanbod aan e-brommobielen, waaronder de e-Aixam – de elektrische brommobiel mobiel van het brommobielen-merk Aixam.

Elektrische brommobiel kopen

Aixam brommobiel kopen

Meest betrouwbare brommobiel merk

Aixam brommobielen staan bekend om hun innovatieve ontwerp, uitstekende kwaliteit en betrouwbare prestaties. Als officiële Aixam-dealer verkopen wij zowel nieuwe als tweedehandse Aixam brommobielen.

Aixam biedt een breed scala aan modellen in diverse prijsklasses die voldoen aan verschillende behoeften, voorkeuren en wensen. Zo zijn er onder andere de Aixam Miniauto Acces (budgetvariant), de AixamPro Truck en de e-Aixam (de elektrische variant).

Als officiële Aixam-dealer heeft ons team uitgebreide kennis over de mogelijkheden van de Aixam brommobielen, zodat we iedereen van op maat gemaakt advies kunnen voorzien

Showroom afspraak inplannen?

Plan een afspraak in onze showroom voor vrijblijvend advies en een proefrit. 

Showroomafspraak inplannen
Wat klanten vertellen
Jo Gerits

SUPER BROMMOBIEL DEALER ALWEER GOED GEHOLPEN MET EEN NIEUWE BROMMOBIEL KOPEN EERLYK GOED EN BEHULPZAAM KOMEN ALLE AFSPRA ...

 10 / 10 Jo Gerits
26-03-2024
Harrie Boumans

Goede service en vriendelijkheid en nette garage

 10 / 10 Harrie Boumans
03-03-2024
Wendie Smeets

Betrouwbare en behulpzame mensen!

 10 / 10 Wendie Smeets
25-01-2024
by Mediazo